Válassz tagozatot!

Kevesen tudják, hogy Magyarországon 1993-ban megszűntek a tagozatos iskolák. A köznyelv azonban használja a tagozat kifejezést. Maradjunk mi is ennél!

Német- Médiaismeret

 Ezen a tagozaton megismerkedhetsz újságszerkesztéssel, hírszerkesztéssel –és hírolvasással, valamint készíthetsz rádióműsorokat gyakorló rádiónkban, a Táska Rádióban. (FM 97.5 Mhz)

Heti öt órában tanulhatod a német nyelvet. Fontos elem, hogy mindegy, hányadikos vagy, abba a nyelvi csoportba kerülsz, ahova a nyelvtudásod alapján tartozol. Szerintünk nem létezik első osztályos német, harmadik osztályos német stb.…

A német kisiskolában minden németóra egy időben van. Négy csoport, négy haladási szint. A csoportok között mozgási lehetőség van!

A második idegen nyelv az angol, heti három órában.

Angol- Munkapiaci ismeretek

Azoknak ajánljuk elsősorban, akiknek a továbbtanulásukhoz szükségük van az angol nyelv magas szintű elsajátítására. Az angol nyelvet mindennapi szituációkban is gyakoroljuk, hiszen a világ minden részéről iskolánkba érkező cserediákok az angolos osztályokba járnak.

Heti öt órában tanulhatod az angol nyelvet, miközben olyan érdekességeket is megtudsz, hogy miért olyan a Union Jack (Egyesült Királyság zászlaja), amilyen; mit árult a 19. századi Dublin utcáin Molly Malone és mi is valójában a raszta. Fontos elem, hogy mindegy, hányadikos vagy, abba a nyelvi csoportba kerülsz, ahova a nyelvtudásod alapján tartozol. Szerintünk nem létezik első osztályos angol, harmadik osztályos angol stb.…

Az angol kisiskolában minden angolóra egy időben van. Négy csoport, négy haladási szint. A csoportok között mozgási lehetőség van!

A tagozat további különlegessége, hogy 9. osztályban a Munkapiac órákon hasznos ismereteket nyújtunk többek között a munkavállalással kapcsolatban.

A második idegen nyelv a német heti három órában.

Természetismeret -Művészetek

Mindazokat várjuk természetismeretre, akik a minket körülvevő világgal alaposabban kívánnak megismerkedni, akiknek nem idegen a túra, az élővilág és az ásványok.

Az első évben rendszeresen (amikor az időjárás megengedi) terepgyakorlaton vesznek részt. Közülük kerül ki a legtöbb Kutató Diák.

“Minden madár személyes ismerősükké válik…”

A művészeti modult választók nem terepre járnak, hanem rajz és kisplasztika műhelyfoglalkozásokon vesznek részt.

A tagozat fontos eleme, hogy az angol nyelv az első számú idegen nyelv, heti öt órában tanulhatod. A természetismeret-művészetek kisiskolában minden angolóra egy időben van. Négy csoport, négy haladási szint. A csoportok között mozgási lehetőség van!

Második idegen nyelv a német, heti három órában.

Gyere el hozzánk!

Nyílt napot nem tartunk, mert nem tudunk mit kezdeni két-háromszáz emberrel. Szívesen látunk viszont szüleiddel egy délelőtt, amikor kipróbálhatsz egy tanórát, beszélgethetsz LKG-s diákokkal.

Kérd meg egyik szülődet, hogy hívja fel Boros Zsuzsanna menedzser asszisztenst, és beszéljék meg, hogy mikor értek rá eljönni.

 

Telefon: (22) 503-540 & (22) 329-105